Deníček Yuhůův

archiv za měsíc prosinec 2008

16. 12. 2008

trvalý odkaz

Vánoční koncerty 2008

Druhý koncert bude v kapli na náměstí, ve Slaném, v neděli 21. prosince od 18.00 hodin. To je ten dostupnější, do Slaného se dá dostat dobře (mapa).

První koncert budeme mít den předtím, to jest v sobotu 20. prosince od 16.00 hodin v kostelíčku v Lidicích u Slaného (ne v těch u Kladna). Tam se dá dojít pěšky ze Slaného nebo přijet autíčkem (Lidice na mapě). Přijďte si nás poslechnout. Letos to bude obzvlášť napínavé, máme spoustu nových písniček a tak trochu je ještě neumíme.

01. 12. 2008

trvalý odkaz

Děje se spousta věcí

Tak třeba:

Jak se kolem mě v novém bydlišti válejí šlupky od mandarinek a nesmontovatelné kusy nového stolku, začínám se konečně z těch nových věcí zpamatovávat. Maličko zpomalit a nadechnout se, to se bude hodit. Však bude ještě sranda.

Doma ve Slaném mi zatím definitivně začala padat střechna nad pokojem, takže nateklo i pod lino. V neděli ráno jsem tam šoupal linkou, aby pod ní mohla uschnout prkna na podlaze. Už se do nich asi pustila nějaká černá houba. Mezitím jsem naštěstí sehnal jakési řemeslníky, kteří střechu heverama nadzvedli, podsunuli pod ní trám a opravili to. Snad to bude držet.

Nejhůř moje přestěhování a absenci ve Slaném nese kočička. Začíná sice kamarádit s tátou, ale vždycky, když se na chvíli ve Slaném stavím, je smutná a nadává. A moc nežere.

To jsou všechny příspěvky z měsíce prosinec 2019. Příspěvky z dalších měsíců jsou odkazované z archivu měsíců a z hlavní stránky deníčku.

E-mail: janovsky@gmail.com
Deníček https://yuhu.cz/denik.htm
Yuhůova stránka: https://yuhu.cz